Christiania TV s store Grønne Juleshow

Billede fra ca225103 på CATV

Det store Grønne Juleshow med Joker og Klaus Trier Tuxen aka Hashstronauten, Chai eksperten, djævlen, Hippien og ja se med, hvor langt omkring Juleshowet kommer i tågen fra Jointen.

Mød Fiona Eona, Mikkel Beier og Andreas Andy Benz. Nyd dette …

Interview med Præsten Harald Søbye

Billede fra ca225101 på CATV

Klaus Trier Tuxen interviewer Provo Præsten Harald Søbye.

Han har gæster med i studiet: Haralds gamle ven Michael, Kunstmaleren Laurie Grundt fra Christiania, Allan Nilsson fra Folkets Hus og Allan Anarchos fra Kærligheds Partiet.

Harald Søbye var en rebelsk Præst …

Marijuana March Denmark 2022 del 2

Billede fra ca222105 på CATV

Marijuana March Denmark 2022 del 2

Vi starter på Christiania med live musik af “Sorte Per” og en tale af Britta Lillesøe fra Christianias Kulturforening og derefter går turen mod Knippelsbro.

Taler:
Britta Lillesøe
Christiania Kultur forening
Louise Theilade Thomsen…

Global Marijuana March Denmark 2022 Del 1

Billede fra ca222002 på CATV

Vi viser 2022s Marijuana March i omvendt rækkefølge i år på grund af knas med lyden på Rådhuspladsen, men i en forlænget redigeret udgave i forhold til programmet på Christiania TV og vores egen tidligere udsendte YouTube live stream.

Fri …

Happy 420 ved Sensemilla på Christiania

Billede fra ca221701 på CATV

Vores Cannabis ekspert Klaus Trier Tuxen var inviteret til 420 Smoke In ved Sensemilla på Christiania, og fik en hyggelig snak med Stand Up komikeren Anders Stjernholm om legalisering af Cannabis, og måske en lunge af den kæmpe jordfed som …

Thorstein and The Painter’s workshop

Billede fra ca221503 på CATV

Vi var til fernisering på Gallopperiet på Christiania i anledning af billedkunstneren Finn Thorsteins 80 årige fødselsdag, hvor han var inviteret til gruppe fremvisning sammen med de andre kunstner fra hans malerværksted.

Selve malerværkstedet ligger i Pusher-street og det er …