Om

Foreningen Christiania TV er stiftet den 30. August 2005.
Det er foreningens formål at formidle og skabe et åbent og nuanceret alternativ til den herskende mediekultur.
CA-TV ønsker at være en aktiv del i Christianias kulturliv og søger at skabe nye rammer for udfoldelse og adgang til mediet. CA-TV søger også at være en platform for andre lignende alternative fællesskaber – i respekt for Moder Jord med kærlighed, solidaritet, fleksibilitet og balance.
Foreningen ønsker, ved oplysende virksomhed og debat, at skabe dialoger mellem mennesker på tværs af etniske, alders- og klassebestemte forskelle, og at bane vej for ukendte kunstnere og alternative måder at leve og tænke på. (Uddrag af Christiania TV’s vedtægter)

                                    .  .  .

Christiania TV starter med at sende fra Kanal Hovedstaden fra d. 1, maj 2014.  

Vore sendetider:

Tirsdag: 06:00-08:00

Torsdag: 08:00 – 10:00

Fredag: 23:00 – 24:00

Lørdag 00:00 – 03:00

Søndag 09:00 – 10:00 og 21:00 – 22:00

 

Hvis du ikke når at se ugens programmer så kan du se/gense dem på vores You-Tube kanal

                                    .  .  .

I forbindelse med den nye medieaftale er antallet af sendetider blevet sat ned i alle regioner – i  region Hovedstaden er antallet sat ned til 11. Det betyder at mange af lokal tv-stationerne,  eller ikke-kommercielle tv-stationer som det nu hedder, vil forsvinde. Nogle har indgået et samarbejde med andre tv-stationer i håb om derved at opnå en sendetid. Det har Christiania TV også.

Christiania TV har i forbindelse med ansøgningsprocessen indgået et samarbejde med Christianshavns Kvarter, i håb om derved at stå stærkere.

–  DET GJORDE VI!!! VI STOD STÆRKERE OG VI FIK SENDETID som 1 af de 11 ikke-kommercielle tv-stationer der nu sender på Kanal Hovedstaden. Det tager vi alvorligt, og er derfor trukket i arbejdstøjet for at gøre Christiania TV/ Christianshavns Kvarter endnu bedre.

 

                                     .  .  .