Kunst & Event

Der er flere gallerier og arrangementer, som foregår rundt omkring Christiania hver uge. Foruden spillestedernes musikscene er der udstillinger, performance, happenings, teater, biograf, foredrag, etc. Christiania TV rapporterer ofte fra forskellige arrangementer. Næsten hver måned besøger vi Gallopperiet/Stadens Museum for Kunst i den anden ende af Loppebygningen, hvor vi holder til. Men der er også Krokisværkstedet/Gallariet i Pusherstreet, Marius i Langgade, Byens Lys i Fabrikken, samt udstillinger og events i Grå Hal.

Gennem årene har Christiania TV filmet tilbagevendende events som Christiania’s fødselsdage, Minoriteternes Grundlovsdag, Varietéer i Operaen, Christiania Cup på Fredens Eng, CSC fodbold, Juleløses Jul, Science & Cocktails og meget andet.

Christiania TV har også været på Folkemødet på Bornholm, Roskildefestivaler, Boom festival i Christiania, Klimabundmødet, Nowtopia og meget andet.

Fra tid til anden kommer Christiania TV også ud i byen, hvor vi bl.a. har besøgt Arken og andre gallerier, museer og udstillinger. Vi deltager også i events som Copenhagen Pride, Karneval og andre tilbagevendende arrangementer.